De Markvallei & het Merkske

Kaart niet beschikbaar

Date/Time
Date(s) - za 20 jun.
08:15 - 17:30

Location
't Spant afspraakplaats

Categories


Knuppelpaden, de lange statige dreven van Wortel-Kolonie, stiltegebieden, poeltjes bruisend van het leven, heerlijke vergezichten, vrolijk fluitende Nachtegalen en Wielewalen, rietkragen en natte beemden, beekbegeleidende bossen, Boomkikkertjes, zeldzame planten en vlinders ……., reeën die je verrast aankijken…… Omhoogschroevende roofvogels ……. Je ziet het er allemaal. Graag nodigen we je uit op deze heerlijke vroeg-zomerwandeling waar alle natuurliefhebbers aan hun trekken zullen komen. Zowel de vogelaars, plantenliefhebbers als libellen- of vlinderspotters. We delen de dag op in twee wandelingen, onderbroken door een lunchpauze waar iedereen rustig de tijd kan nemen om zich tegoed te doen aan zijn meegebrachte picknick. Dranken zijn verkrijgbaar aan democratische prijzen.

Afspraak: 8.15 u. onder het viaduct aan het ‘t Spant, Boomsesteenweg, Wilrijk. Einde van de wandeling omstreeks 17.30 u. ter plaatse. Kostendelend rijden (0,07 euro/km).

Mee te nemen: picknick voor tijdens de lunchpauze, drank voor onderweg, verrekijker, fotoapparaat, veldgidsen, stevig schoeisel, muggenmelk, lange broek om tekenbeten te vermijden, regenbestendige kledij (die we hopelijk niet nodig hebben). Om organisatorische redenen vragen we je vriendelijk om in te schrijven via raes.janssens@gmail.com ten laatste voor 10/06 zodat wij een beter zicht kunnen krijgen op het aantal deelnemers. Tot dan!

Gids: Erik Raes – 0472/80 71 13 (na kantooruren)

Begeleider: Luc Van Schoor – 0494/33 63 09